اسیدی فایر:
اﺳﯿﺪي ﻓﺎﯾﺮﻫﺎ اسیدهای طبیعی ارگانیک ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﻣﻮﺟﺐ ﭘﺎﯾﯿﻦ آﻣﺪن pH آب و ﺧﻮراك، ﻣﻌﺪه و ﺳﯿﺘﻮﭘﻼﺳﻢ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﺪه و ﺑﺪﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ رﺷﺪ ﻋﻮاﻣﻞ ﺑﯿﻤﺎري زا را در ﻓﻠﻮر ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ دستگاه گوارش ﻣﻬﺎر ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ. در نتیجه رﻗﺎﺑﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ اي به نفع ﻣﯿﮑﺮوﻓﻠﻮر و ﻣﯿﺰﺑﺎن تغییر ﯾﺎﻓﺘﻪ و در ﻧﺘﯿﺠﻪ رﺷﺪ و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﺑﻬﺒﻮد ﻣﯽ ﯾﺎﺑﺪ. اﺳﯿﺪي ﻓﺎﯾﺮ ﻫﺎ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﻬﺎرﮐﻨﻨﺪه ﻗﺎرچ ها ﻋﻤﻞ می کنند.
اﻣﺮوزه اﺳﺘﻔﺎده از اﺳﯿﺪﻫﺎي ارگانیک ﺑﻄﻮر ﮔﺴﺘﺮده در ﭘﺮورش ﻃﯿﻮر رواج ﯾﺎﻓﺘﻪ اﺳﺖ. اﺛﺮ ﺿﺪﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ این اﺳﯿﺪها ﻫﻢ در ﺧﻮراك و ﻫﻢ در ﺑﺨﺶ ﮔﻮارﺷﯽ ﺣﯿﻮان وﺟﻮد دارد. اﺛﺮ ﺿﺪ ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ شان در ﺑﺨﺶ اﺑﺘﺪاﯾﯽ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش (ﭼﯿﻨﻪ دان و ﺳﻨﮕﺪان) ﺑﯿﺸﺘﺮ اﺳﺖ. اﺳﯿﺪﻫﺎي ارگانیک ﺑﻪ ﺷﮑﻞ اﺳﯿﺪ ﺧﺎﻟﺺ ( ﭘﻮدر و ﻣﺎﯾﻊ ) و ﯾﺎ ﺑﻪ ﺻﻮرت املاح وﺟﻮد دارند و در ﺳﻄوح مختلف ﺑﺮاي ﮐﺎﻫﺶ pH و ﮐﻨﺘﺮل ﺳﺎﻟﻤﻮﻧﻼ اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﺷﻮند.
خواص و کاربردها:
– میزان PH موجود در معده را به اندازه مطلوبی می رساند.
– میزان هضم پروتئین در معده افزایش پیدا میکند.
– باعث تحریک مصرف خوراک می شوند.
– ممانعت از رشد باکتریهای بیماریزا (پاتوژن) ( از رشد باکتری های بیماری زا جلوگیری می شود)
– بهبود قابلیت هضم پروتئین و انرژی با کاهش رقابت میکروبی برای رقابت برای مصرف مواد مغذی با میزبان و کاهش اتلاف نیتروژن آندوژنوس.
– کاهش شیوع عفونتهای تحت کلینیکی و ترشح میانجی ایمنی.
– کاهش تولید آمونیاک و سایر متابولیتهای میکروبی کاهنده رشد.
– افزایش ترشحات پانکراس و اثرات تروپیک روی مخاط دستگاه گوارش
میزان مصرف:
یک لیتر در 2000 تا 4000 لیتر آب آشامیدنی
• در گله های گوشتی: از روز 5 تا پایان دوره پرورش حداقل 12 ساعت در روز
• در گله های مادر و تخمگذار: 12 تا 16 ساعت در روز. یک روز در میان یا حداقل سه روز در هفته
برای خرید این محصول با کیفیت عالی و قیمت مناسب با کارشناسان واحد فروش بازرگانی آتیه تجارت ترنگ تماس حاصل فرمایید.