رنگدانه:

رنگدانه ها به شکل طبیعی و مصنوعی، به عنوان یک افزودنی در جیره غذایی مرغان تخمگذار مورد استفاده قرار می گیرند تا موجب بهبود رنگ زرده تخم مرغ شوند. برای تولیدکنندگان و مصرف کنندگان تخم مرغ، صفاتی از قبیل اندازه تخم مرغ، رنگ پوسته و رنگ زرده تخم مرغ حائز اهمیت می باشد. یکی از مواد اصلی موجود در جیره غذایی مرغان تخمگذار است که شامل رنگدانه زرد لوتئین است و بر روی رنگ زرده تخم مرغ تاثیرمثبت می گذارد. هنگامی که ذرت در بازار موجود نباشد، گندم به عنوان منبع انرژی جایگزین ذرت می شود. این در حالی است که در گندم مقادیر ناچیزی رنگدانه وجود دارد. به همین دلیل هنگامی که گندم به عنوان منبع انرژی جایگزین ذرت می شود، رنگدانه های طبیعی یا مصنوعی باید به جیره اضافه شوند.لازم به ذکر است که در شرایطی که ذرت موجود در جیره حتی به سطح ۴۰% می رسد، نمی تواند رنگ مطلوبی را در زرده تخم مرغ ایجاد نماید. به همین دلیل در این شرایط هم افزودن رنگدانه های طبیعی و یا سنتتیک به جیره های غذایی توصیه می شود.

خواص و کاربردها:

– منبع طبیعی رنگدانه

– تامین کننده میزان استاندارد گزانتوفیل

– توزیع مناسب در اندامهای هدف

– تضمین ایجاد رنگ درمحصول نهایی

– محصولی با پایداری بالا و مقاوم در برابر دمای پلت

 

برای خرید این محصول با کیفیت عالی و قیمت مناسب با کارشناسان واحد فروش بازرگانی آتیه تجارت ترنگ تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید