سوکرالوز شیرین کننده ای مصنوعی با صفر کالری است که در تولید بسیاری از مواد غذایی مانند نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد.

سوکرالوز چیست؟

سوکرالوز یک شیرین کننده مصنوعی ارگانوکلرین و ماده ای رایج در تولید مواد غذایی در سراسر جهان است. این شیرین کننده هیچ گونه کالری ندارد از همین رو در بسیاری ار رژیم های غذایی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده با استفاده از فرآیندی تولید می شود که شروع کننده آن شکر (ساکارز) است، با این حال خودش شکر نیست.

خواص و ویژگی ها

سه گروه هیدروکسیلی موجود بر روی مولکول ساکارز با سه اتم کلر جایگزین می شود که در نتیجه آن شیرین کننده ای بدون کالری که حدودا 450-700 برابر از قند شیرین تر است تولید می شود و به آن سوکرالوز گفته می شود.

ساختار این ماده به گونه ای است که توسط آنزیم های گوارشی تجزیه نمی شود. بیشتر سوکرالوز مصرف شده در بدن (در حدود 85 درصد) جذب نمی شود. مقدار کم جذب شده (در حدود 15 درصد) نیز تجزیه نمی شود بنابراین هیچ کالری ای تامین نمی کند و تمامی آنچه که جذب شده است از طریق ادرار دفع می شود.

ویژگی های فیزیکی

به آسانی در آب، متانول و اتانول حل شده و حلالیت کمی در اتیل استات دارد.

کاربردها

سوکرالوز در نوشیدنی ها و غذاهایی مانند آدامس، محصولات لبنی، کنسرو، شربت و چاشنی ها یافت می شود. از آنجایی که در دماهای بالا پایدار است می توان از آن در کالاهای پخته شده استفاده کرد (حداکثر دمای توصیه شده 175 درجه سانتی گراد است).

با این حال غذایی که در آن از این شیرین کننده استفاده شده است ممکن است مقداری با غذاهای تولید شده با شکر متفاوت باشد، زیرا قند در ساختار، بافت و طعم غذا نقش دارد. مانند همه شیرین کننده های بدون کالری و یا کم کالری مانند آسپارتام ، سوربیتول و … تنها مقدار کمی سوکرالوز لازم است تا به شیرینی مورد نظر دست پیدا کنیم.

برای خرید این محصول با کیفیت عالی و قیمت مناسب با کارشناسان واحد فروش بازرگانی آتیه تجارت ترنگ تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید