پودر ماهی:
پودر ماهی محصول جامد فرآوری شدهای است که پس از پختن، خشک کردن و آسیاب کردن ماهی کامل و یا ضایعات ماهی بدست میآید. برای تولید یک تن پودر ماهی خشک تقریبا ۴ تا ۵ تن ماهی کامل مورد نیاز است و با درصدهای مختلف در تولید خوراک دام و طیور و خوراک آبزیان مورد استفاده قرار میگیرد.
عنوان تجاری این محصول در ایران همان پودر ماهی است. اما در دنیا این محصول را با نام fish meal میشناسند که تقریبا در تمامی دنیا با این عنوان مبادله میشود.
انرژی پودر ماهی
لیپیدهای موجود در پودر ماهی نه تنها مشخصات فوق العاده ای از اسیدهای چرب ضروری را به ارمغان می آورند ، بلکه محتوای بالایی از انرژی را نیز به رژیم غذایی اضافه می کنند. از آنجا که کربوهیدرات بسیار کمی در این پودر وجود دارد ، میزان انرژی پودر ماهی مستقیماً به درصد پروتئین و روغن موجود در آن مربوط می شود. کمیت و کیفیت روغن موجود در پودر ماهی به نوبه خود به گونه ، فیزیولوژی، جنسیت، وضعیت تولید مثل، سن ، عادات تغذیه ماهیان صید شده و روش پردازش آنها بستگی دارد.
کاربردهای پودر ماهی
کاربرد های این محصول بیشتر در کارخانه تولید خوراک دام، کارخانه تولید خوراک طیور، کارخانه تولید خوراک آبزیان، کارخانه تولید خوراک میگو، تهیه کودهای درختی می باشد.
پودر ماهی برای خوراک طیور
در حال حاضر این محصول در صنعت مرغداری که دومین صنعت کشور می باشد، مصرف فراوانی داشته و حدود ۱۲-۶ درصد از ماده تشکیل دهنده دانه مرغ را در بر می گیرد.
برای خرید این محصول با کیفیت عالی و قیمت مناسب با کارشناسان واحد فروش بازرگانی آتیه تجارت ترنگ تماس حاصل فرمایید.